آموزش حذف اکانت فیسبوک

فیسبوک این شاهکار مارک زاکربرگ ممکن است برخی اوقات خسته کننده باشد. یا اینقدر مشغول فیسبوک شده اید که از زندگی شخصی باز مانده اید. خب جای نگرانی ندارد. صفر و یک اینجاست تا به شما کمک کند بتوانید با چند کلیک برای همیشه از دست فیسبوک راحت شوید. در ادامه با ما همراه باشید تا به شما چگونگی حذف اکانت فیسبوک را به صورت موقت و به صورت دائمی آموزش دهیم.

حذف اکانت فیسبوک به صورت موقت(دی اکتیو کردن اکانت)

ممکن است برای مدتی نیاز به آرامش و تمرکز داشته باشید. به طور مثال ممکن است در دوران آمادگی برای یک آزمون مهم باشید و نیاز به تمرکز دارد. اگر در چنین زمان هایی فیسبوک مزاحم شماست، لازم نیست با خشونت رفتار کنید و آن را کاملا حذف کنید. می توانید به سادگی آن را دی اکتیو کنید به گونه ای که هیچ گونه مزاحمتی برای شما ایجاد نکند. گام های زیر را برای دی اکتیو کرد اکانت فیسبوک طی کنید.

روش دی اکتیو کردن اکانت فیسبوک در فیسبوک جدید:

گام اول: پس از ورود به صفحه اصلی فیسبوک بر روی فلش رو به پایین در گوشه سمت راست صفحه کلیک کنید.

گام دوم: گزینه Settings & Privacy  را انتخاب کرده و به Settings بروید

گام سوم: در ستون سمت چپ بر روی Your Facebook Information کلیک کنید.

گام چهارم: بر روی گزینه Deactivation and Deletion کلیک کنید.

گام پنجم: حالا  Deactivate Account انتخاب کنید.

گام ششم: حالا بر روی گزینه  Continue to Account Deactivation کلیک کرده و دستور العمل های تایید را دنبال کنید.

گام هفتم: تمام است. شما از دست فیسبوک رها شدید.

حذف اکانت فیسبوک

روش دی اکتیو کردن اکانت فیسبوک در فیسبوک کلاسیک:

گام اول: بر روی فلش رو به پایین در گوشه سمت راست صفحه کلیک کنید.

گام دوم: بر روی Settings کلیک کنید و سپس Your Facebook Information را انتخاب کنید.

گام سوم: بر روی  Deactivation and Deletion کلیک کنید.

گام چهارم: گزینه Deactivate Account را انتخاب کنید.

گام پنجم: بر روی گزینه Continue to Account Deactivation کلیک کنید و سپس مراحل تایید را دنبال کنید تا اکانت شما دی اکتیو شود.

وقتی اکانت شما دی اکتیو است چه اتفاقی می افتد؟

  • هیچ کس نمی تواند پروفایل شما را ببیند
  • برخی اطلاعات مانند پیام هایی که برای دوستانتان ارسال کرده اید همچنان قابل مشاهده هستند.
  • دوستان شما هنوز نام شما را friends list خود مشاهده می کنند.
  • ادمین گروه ها ممکن است همچنان بتوانند پست ها و نظرات شما را همراه با نام شما مشاهده کنند

با دی اکتیو کردن اکانت فیسبوک، چه اتفاقی برای فیسبوک مسنجر شما می افتد؟

  • اگر فیسبوک مسنجر داشته باشید، هنوز هم می توانید با دوستانتان در فیسبوک مسنجر صحبت کنید.
  • تصویر پروفایل فیسبوک شما هنوز هم در چت ها قابل مشاهده خواهد بود.
  • سایر افراد می توانند شما را جستجو کرده و برای شما پیام بفرستند.

حذف اکانت فیسبوک

چگونه اکانت دی اکتیو شده را باز گردانیم؟

اگر بعد از اتمام کارتان متوجه شدید هنوز دلتان پیش فیسبوک است، به راحتی می توانید با وارد شدن به اکانت خود(log in شدن)، علاوه بر اینکه اکانت خود را بازیابی می کنید، تمامی اطلاعات موجود در آن را نیز بازیابی کنید. البته برای بازگرداندن اکانت خود باید به ایمیل و یا شماره موبایل خود دسترسی داشته باشید. حالا اگر واقعا دیگر هیچ وقت نمی خواهید فیسبوک داشته باشید بهتر است بدانید حذف اکانت فیسبوک چگونه انجام می شود.

روش حذف اکانت فیسبوک:

نکته: پس از حذف اکانت خود دیگر قادر به بازگرداندن اطلاعات خود همانند عکس ها و پست ها نیستید. پس اگر تصمیم شما برای حذف اکانت فیسبوک قطعی است و از طرفی اطلاعاتتان برایتان مهم است، پیش از حذف اکانت همه آنها را دانلود کنید. برای حذف اکانت خود در فیسبوک روش زیر را دنبال کنید.

آموزش حذف اکانت فیسبوک در فیسبوک کلاسیک:

گام اول: بر روی فلش رو به پایین در گوشه سمت راست صفحه فیسبوک کلیک کنید

گام دوم: بر روی گزینه Settings  کلیک کنید.

گام سوم: گزینه Your Facebook Information را انتخاب کنید.

گام چهارم: گزینه  Deactivation and Deletionرا انتخاب کنید.

گام پنجم: گزینه Delete Account را انتخاب کنید سپس بر روی Continue to Account Deletion کلیک کنید

گام ششم: پسورد خود را وارد کرده و بر روی Continue  کلیک کنید.

گام هفتم: بر روی گزینه Delete Account کلیک کنید. تمام

حذف اکانت فیسبوک

آموزش حذف اکانت فیسبوک در فیسبوک جدید:

گام اول: پس از ورود به صفحه اصلی فیسبوک بر روی فلش رو به پایین در گوشه سمت راست صفحه کلیک کنید.

گام دوم: گزینه Settings & Privacy  را انتخاب کرده و به Settings بروید

گام سوم: در ستون سمت چپ بر روی Your Facebook Information کلیک کنید.

گام چهارم: بر روی گزینه Deactivation and Deletion کلیک کنید.

گام پنجم: گزینه Delete Account را انتخاب کنید.و سپس Continue to Account Deletion  را انتخاب کنید.

گام ششم: پسورد خود را وارد کرده و بر روی Continue  کلیک کنید.

گام هفتم: بر روی گزینه Delete Account کلیک کنید. تمام

چطور می شود پس از حذف اکانت فیسبوک، اکانت را برگرداند؟

اگر کمتر از 30 روز از حذف اکانت شما گذشته باشد می توانید فرایند حذف اکانت خود را لغو کنید. پس از 30 روز حساب شما با تمامی محتویاتش برای همیشه حذف می شود و شما قادر به بازیابی اطلاعات خود نخواهید بود. البته اطلاعات شما تا 90 روز نزد فیسبوک باقی خواهد ماند و اگر مشکلی وجود داشته باشد فیسبوک می تواند از این اطلاعات برای مسائل حقوقی استفاده کند. همانطور که گفتیم می توانید قبل از حذف اکانت فیسبوک از اطلاعات خود بکاپ گرفته و آنها را دانلود کنید.

حذف اکانت فیسبوک

روش دانلود اطلاعات از فیسبوک قبل از حذف اکانت

دانلود اطلاعات از فیسبوک در فیسبوک جدید:

گام اول: پس از ورود به صفحه اصلی فیسبوک بر روی فلش رو به پایین در گوشه سمت راست صفحه کلیک کنید.

گام دوم: گزینه Settings & Privacy  را انتخاب کرده و به Settings بروید

گام سوم: در ستون سمت چپ بر روی Your Facebook Information کلیک کنید

گام چهارم: گزینه Download Your Information را انتخاب کرده و بر روی View کلیک کنید

گام پنجم: برای افزودن یا کم کردن از موارد دانلود خود از کادر سمت راست اقدام کنید.

گام ششم: سایر آپشن ها را انتخاب کنید که به قرار زیر هستند

  • فرمت دانلود فایل ها
  • کیفیت عکس ها و فیلم هایی که می خواهید دانلود کنید.
  • اگر محدوده زمانی خاصی مد نظرتان است انتخاب کنید، در غیر این صورت تمامی اطلاعات دانلود می شود.

گام هفتم: بر روی گزینه Create File  کلیک کنید تا فایل شما آماده دانلود شود.

حذف اکانت فیسبوک

دانلود اطلاعات از فیسبوک در فیسبوک کلاسیک:

گام اول: در گوشه سمت راست صفحه بر روی فلش رو به پایین کلیک کنید گزینه Settings را انتخاب کنید

گام دوم: در ستون سمت چپ بر روی Your Facebook Information کلیک کنید

گام سوم: گزینه Download Your Information را انتخاب کرده و بر روی View کلیک کنید

گام چهارم: برای افزودن یا کم کردن از موارد دانلود خود از کادر سمت راست اقدام کنید.

گام پنجم: سایر آپشن ها را انتخاب کنید که به قرار زیر هستند

  • فرمت دانلود فایل ها
  • کیفیت عکس ها و فیلم هایی که می خواهید دانلود کنید.
  • اگر محدوده زمانی خاصی مد نظرتان است انتخاب کنید، در غیر این صورت تمامی اطلاعات دانلود می شود.

گام ششم: بر روی گزینه Create File  کلیک کنید تا فایل شما آماده دانلود شود.

امیدواریم آموزش حذف اکانت فیسبوک برای شما مفیده بوده باشد.

 

بیشتر بخوانید:

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.